תפוחי אדמה קטנטנים וטעימים עם טריק קטן שהופך אותם לקריספים במיוחד…
את תפוחי האדמה הקטנטנים האלו תוכלו למצוא בקלות בסופר, הם מגיעים בשקית קטנה ומתאימים לבישול מהיר של 8 דקות במיקרוגל,
הטריק המושלם: מועכים את תפוחי האדמה לאחר הבישול כך שבזמן הצלייה בתנור הם הופכים לפריכים מאוד.
נפלא כתוספת לארוחת צהריים או ערב מהירה, אני חייבת להודות שאצלי כבר התמכרו…
מרכיבים
- 1 שקית של תפוחי אדמה קטנים למיקרו
- מלח גס (אפשר כל סוג מלח)
- שמן זית
הוראות הכנה
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות רצוי טורבו.
- שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומעבירים לכלי מיוחד למיקרוגל.
- סוגרים את הכלי ומכניסים למיקרוגל למשך 8 דקות.
- בזהירות מוציאים תפוח אדמה אחד ומניחים על קרש חיתוך
- מועכים בעזרת פטיש שניצלים או קלחת קטנה או כל דבר שעוזר לכם למעוך את תפוחי האדמה.
- מעבירים את תפוחי האדמה המעוכים לתבנית מרופדת בנייר אפייה (זה בסדר אם הם מתפרקים)
- מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מלח גס בנדיבות.
- מעבירים לתנור למשך 18 דקות עד שהם מזהיבים.
כתיבת תגובה