סלט בורגול הוא סלט מרענן במיוחד שמכיל המון עשבי תיבול כמו: פיטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בצל ירוק וכמובן נענע.
קל מאוד להכנה ומתאים כתוספת או כמנה בפני עצמה, מתאים לארוחה חלבית או בשרית. אנו נוהגים להכין סלט בורגול בארוחות גדולות ע״מ להוסיף אפשרות טעימה נוספת לחברים צמחוניים או למי שמעוניין לגוון:) אז במקום להתלבט, פשוט כדאי להכין תהנו…
מרכיבים
- ½ 1 כוסות בורגול רגיל או גס מושרה 2-3 שעות במים- (אפשר כחצי שעה השרייה במים חמים)
- ½ חבילה נענע
- ½ חבילת פטרוזיליה
- ½ חבילת שמיר
- ½ חבילת כוסברה
- 4 גבעולי בצל ירוק
- ½ בצל סגול
- ½ כוס שמן זית
- ¼ כוס מיץ לימון- אפשר יותר
- 1 כפית מלח (ניתן להוסיף עוד לפי הטעם)
- מעט פלפל שחור גרוס
- 1 עגבניה
הוראות הכנה
הערות
בתאבון!
שירה תגובה מאת:
שלום אני רוצה להכין את זה לבעלי מה עוד אפשר להוסיף לסלט שיהיה מנה?
דנה רביב תגובה מאת:
היי שירה,
את יכולה לצרוב חזה עוף במחבת ולחתוך לרצועות ולהוסיף לסלט על מנת לקבל מנה מלאה ומשביעה.
ניתן גם להוסיף שעועית אדומה או שחורה מבושלת או מקופסת שימורים, בנוסף גם עדשים, קוביות טופו מטוגנות וכל חלבון שאתם אוהבים
בתאבון
ויויאן תגובה מאת:
הסלט בורגול מעולה, רק לאחרונה התחלתי לנסות את הסלט מכל מיני אתרים עד שנתקלטי באתר שלכם משהוא משהוא בהצלחה.
דנה רביב תגובה מאת:
תודה ויויאן, שמחה שאהבת את הסלט בורגול, המשך שבוע טוב.