כאחת שאוהבת להכין לבנות שלה פסטה על בסיס שבועי שמחתי לנסות את הפסטות החדשות של ברילה.
הוזמנתי לאירוע מקסים ומרתק מטעם חברת שסטוביץ׳ שהיא בעצם אחת מהחברות המובילות ביותר בתחום שיווק, ייבוא והפצה של המון מוצרים.
פסטה ברילה נמנת בין הפסטות הטובות ביותר שיש לנו כאן בישראל ובמהלך האירוע נוכחתי להכיר סוגי פסטה שונים שעדיין לא בישלתי…
מטרת האירוע היתה להכיר את שני סוגי הפסטה החדשים או בעצם ״הצורות״ החדשות של פסטה ברילה וכמובן לבשל מנות פסטה מופלאות!
כל אחת מהבלוגריות שהוזמנו הייתה צריכה לבחור סוג של פסטה ולהכין מנה מיוחדת המהתבחים הקיימים בעולם, כמובן שהאהבה הגדולה ביותר שלי בתחום הקולינרי היא פסטה לכל סוגייה!
אני הכנתי מנה של פסטה בשילוב מוסקה שהיא בעצם לזניה מוסקה. שכבות של דפי פסטה שבורים, חצילים מטוגנים, ותערובת בשר מתקתקה וכמובן פרוסות של עגבניות טריות וכל זה מבושל ברוטב עגבניות שהכנתי מצנצנת רוטב עגבניות מוכן של ברילה עם שידרוג קל של כמה תבלינים.
את המתכון ללזניה חצילים ובשר תוכלו לראות בקישור הבא: פסטה בשר וחצילים.
את שני סוגי הפסטה החדשים של ברילה תוכלו כבר עכשיו למצוא על המדפים:
(Celentani ) שהם בעצם תלתלים שמתאימים מאוד לסלטים ולרטבים סמיכים ו-Conchiglia Rigate – קונכיות קטנות בעלות חריצים שמחזיקים היטב רטבים.
שתי הצורות חלולות ואוגרות את הרוטב בתוכן כך שבכל ביס תקבלו טעם מושלם!
לסיכום: כל אוהבי הפסטה יודעים שהמרכיב הכי חשוב במנת פסטה הוא הפסטה עצמה וכדי לקבל תוצאה טובה חייבים להשתמש במרכיבים איכותיים ביותר.
כתיבת תגובה