רשת הקולינריה לגעת באוכל פתחה בשבועות האחרונים (ינואר 2014) סניף חדש בקניון רחובות, הסניף החדש מתפרש על שטח של 500 מטרים והוא מלא בכל טוב.
מי שלא מכיר את לגעת באוכל, מדובר בחנות ענקית המתמקדת בחומרי גלם איכותיים לבישול ואפייה, הרשת ידועה במגוון חסר תקדים בישראל מבחינת מגוון הפריטים שניתן למצוא בסניפי הרשת והסניף החדש ברחובות לא שונה (מעל 7500 פריטים!).
בדומה לשאר הסניפים של לגעת באוכל (אני מבקרת קבועה בסניף ראשל״צ) הסניף החדש ברחובות מחולק למספר אזורים:
- מחלקה יפנית – אצות וכלים להכנת סושי ושאר חומרי גלם איכותיים.
- מחלקת אפייה – כל סוגי כלי האפייה , שוקולדים, צבעי מאכל, בצק סוכר, קישוטים, אבקות, תמציות ושאר חומרי הגלם.
- מחלקה הודית – שלל תבלינים וחומרי גלם.
- מחלקה מקסיקנית – טורטיות, שעועית שחורה ושלל חומרי גלם מקסיקנים.
- מחלקה איטלקית – עשרות סוגי פסטה וחומרי גלם איטלקיים.
- מחלקת הקפה – עשרות סוגי קפה, אפשרות קלייה במקום ושלל תערובות יחודיות שפותחו עבור לגעת באוכל.
- מחלקת התה – מעל 50 סוגי חליטות תה.
- מגוון ענק של שמני זית וחמוצים.
- מחלקת בשרים – שלל בשרים איכותיים- בחלק מהסניפים.
- מחלקת גבינות – עשרות סוגי גבינות מהארץ ומהעולם (בקבוק יין טוב וגבינה טובה = ערב רומנטי לשניים)- בחלק מהסניפים.
מלבד המגוון העשיר הרשת מציעה מגוון הכשרות וסדנאות קצרות, אני השתתפתי בסדנאת בישול מולקולרי ואני מוכרחה לציין שזה היה ממש כיף!
השף שהעביר את הסדנא היה מקצועי והתוכן התאים לבשלנים מנוסים וחובבים כאחד.
לסיכום, אני חושבת שהסניף החדש של לגעת באוכל בקניון רחובות הוא בשורה חיובית לחובבי הבישול והאפייה המתגוררים ברחובות והסביבה, כי מי מאיתנו לא ״נתקע״ בלי מרכיב או תמצית לפני הכנת תבשיל או מאפה מיוחד? במצבים האלו סניף של לגעת באוכל קרוב לבית הוא תענוג אמיתי.
כתיבת תגובה