איזה כיף! הגיעה עונת האבוקדו ואם יש אבוקדו יש סלט אבוקדו !
סלט אבוקדו (גוואקמולה) הוא מטבל נהדר טעים וקל מאוד להכנה. מומלץ מאוד כאשר מארחים חברים מאחר וזמן ההכנה שלו ממש בדיחה ומגישים אותו עם נאצ'וס בכל טעם שאתם אוהבים.
אצלנו מכינים סלט אבוקדו (גוואקמולה) גם בארוחות ערב שישי כחלק מהסלטים המוגשים לשולחן, מה שיפה במטבל הזה הוא שתוכלו להכין אותו עם או בלי כוסברה, עם או בלי צ'ילי ועדיין הוא יהיה מטריף!
אני מגישה את הנאצ'וס בצלחת מיוחדת שיש במרכזה מקום מיוחד למטבל ומסביב פשוט מפזרים את הנאצ'וס… גם מרשים וגם טעים!
מרכיבים
- 3-4 אבוקדו רכים ובשלים
- ½ גמבה אדומה מתוקה
- 1 לימון
- ½ בצל
- ½ פלפל חריף או ¼ כפית תבלין צ'ילי יבש חריף
- ½ עגבניה קשה
- 1 שן שום קטנה וכתושה
- מעט כוסברה קצוצה (לא חובה)
- מלח לפי הטעם
הוראות הכנה
- חוצים את האבוקדו ומרוקנים את תכולתו לקערה.
- בעזרת מזלג מועכים את האבוקדו עד לקבלת מחית עם מעט גושים.
- קוצצים לקוביות קטנות מאוד את הגמבה, עגבניה, פלפל חריף והבצל ומוסיפים לאבוקדו.
- מוסיפים את שן השום הכתושה.
- מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.
- סוחטים את הלימון ומערבבים.
- מוסיפים מלח לפי הטעם.
הערות
בתאבון!
כתיבת תגובה