רצועות חזה עוף מוקפצות הן פתרון מושלם לארוחת צהריים או ערב.
מתכון קליל ביותר שדורש 10 דקות הכנה בלבד, המנה מתאימה לילדים ומומלצת לאכילה גם בפיתה או טורטיה (אני נוהגת להכין טורטית חזה עוף מעולה בעזרת רצועות העוף הללו).
מרכיבים
- חזה עוף שלם
- ½ כפית מלח
- ½ כפית פפריקה
- ¾ כפית תבלין של פרגיות
- מעט פלפל שחור
- 3-4 כפות שמן
הוראות הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את התבלינים עם השמן.
- חותכים את חזה העוף לרצועות דקות ומניחים בקערה,
- מערבבים היטב עד שכל רצועות העוף מכוסים בתיבול.
- מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית גבוהה ומטגנים בה את רצועות העוף תוך כדי ערבוב, אין צורך בשמן נוסף. (רצוי להשתמש במחבת עם ציפוי שמונע הדבקה)
- מטגנים את רצועות העוף עד שהם משנים את צבעם ומתבשלים לחלוטין בערך 4-8 דקות.
- בתאבון!
אלה תגובה מאת:
אפשר על מחבת פסים? ותודה על מתכונים טעימים וקלים?
דנה רביב תגובה מאת:
היי אלה
בוודאי שאפשר.
תודה רבה על התגובה
יום נעים