עוגת צימוקים היא מסוג העוגות שנמצאות תמיד במחלוקת, או שאוהבים מאוד או ששונאים מאוד, אני מבטיחה לכם שהמתכון הזה לעוגת צימוקים יקרב לבבות.
מתכון פשוט ומדהים ל עוגת צימוקים שנבדק על עשרות "שונאי צימוקים" בהצלחה כולל ילדים, ומי שאוהב צימוקים… יהנה אפילו יותר כי הטעם מושלם.
אגב, עוגת צימוקים טובה דורשת צימוקים איכותיים, אני ממליצה על צימוקים כהים ומבחינת הכמות שימו לב שאתם עוקבים אחר ההנחיות במתכון כדי שתוכלו להנות מעוגת צימוקים מושלמת.
מרכיבים
- 3 ביצים
- 1 כוס סוכר לבן
- ½ כוס סוכר חום כהה
- ½ כפית קינמון
- ½ כוס שמן
- 1 שמנת חמוצה
- ¼ 1 כוס קמח תופח
- ⅓ כוס צימוקים כהים
- ½ כוס אגוזי פקאן קצוצים גס
- מעט שקדים פרוסים לקישוט
הוראות הכנה
- חממו תנור לחום של 180 מעלות.
- בקערה גדולה ערבבו: ביצים, סוכר חום, סוכר לבן, קינמון, שמנת חמוצה ושמן עד שהתערובת אחידה.
- הוסיפו את הקמח וערבבו לאט עד שהקמח נטמע בתוך התערובת. (לא לערבב יותר מידי).
- הוסיפו את הצימוקים והאגוזים וערבבו אותם פנימה לתוך תערובת העוגה.
- שמנו במעט תרסיס שמן שתי תבניות מאורכות (אינגליש קייק).
- צקו את הבלילה לתוך התבניות בצורה שווה ופזרו את השקדים הפרוסים.
- הכניסו את העוגות לתנור למשך 35 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא יבש.
- בתאבון!
כתיבת תגובה