לכל אמא יש את ההתלבטות הקבועה לקראת שעות הערב: מה להכין לילדים לארוחת הערב…?
כמעט כל הילדים אוהבים לביבות ותירס, אז למה לא לשלב בין השניים?
שילוב מנצח של לביבות חמות עם גרגירי תירס שאפשר להגיש סתם כנשנוש או בליווי ירקות וגבינות לארוחת ערב נפלאה.
כדאי לנסות…
מרכיבים
- קופסא של גרגירי תירס בשימורים ללא הנוזל
- חצי כוס קמח תופח (אם אין אפשר רגיל)
- בצל קטן (לא חובה אבל מוסיף המון טעם ולא מרגישים בו כלל)
- ביצה
- חצי כוס חלב
- מלח ופלפל לפי הטעם
- מעט אגוז מוסקט
- חצי כפית סוכר
- שמן לטיגון (בערך ¼ כוס)
- לגרסת המבוגרים אני מוסיפה עשבי תיבול כמו כוסברה, עירית וכ"ו.
הוראות הכנה
- מחממים מחבת גדולה עם שמן לטיגון על להבה בינונית.
- ערבבו בקערה גדולה את כל המרכיבים עד לעיסה אחידה, אם התערובת דלילה מידי ניתן להוסיף קמח.
- כשהשמן חם צקו בעזרת כף מהתערובת למחבת (שימו לב שהשמן לא יהיה חם מידי וישרוף את הלביבות).
- מטגנים כ-2 דקות מכל צד ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.
- מעבירים לצלחת ומגישים עם גבינה וירקות, אצלי אוהבים לאכול עם שמנת חמוצה...
- בתאבון!
הדר תגובה מאת:
יצא מאוד טעים אחלה ארוחת ערב
המתכונים שלך תמיד מדויקים טעימים ולא מאכזבים בכלל
מחכה שתעלי עוד מתכונים כי כבר חרשתי על כל האתר…
מורן תגובה מאת:
יצא סוף! לביבות התירס הטעימות שאכלתי…תודה לך!
דנה רביב תגובה מאת:
תודה מורן, שמחתי לשמוע 🙂